Corona Virus

Afspraak

De spreekuren van de huisartsen worden langzaamaan meer uitgebreid maar nog steeds hanteren we maatregelen om het besmettingsrisico voor u en voor ons personeel tot een minimum te beperken.

Als u géén afspraak heeft met de huisarts, de praktijkondersteuner of de doktersassistente verzoeken we u om NIET naar de praktijk te komen. De praktijk is alleen geopend voor mensen die daadwerkelijk een afspraak hebben.
Neem altijd eerst telefonisch contact op met de doktersassistente, zij kunnen u verder helpen.

Online afspraken maken is tijdelijk niet mogelijk.

Voor alle afspraken geldt:
Kom niet te vroeg en kom indien mogelijk alleen. Dit voorkomt een volle wachtkamer.
Bij verkoudheid, hoesten of koorts, kom dan niet!

Praktijkondersteuners

Ook de praktijkondersteuners somatiek breiden hun spreekuur steeds meer uit. Om de patiëntenstroom zo goed mogelijk te verdelen tussen onze twee praktijken, starten de praktijkondersteuners iedere ochtend met hun spreekuur in de praktijk in Ell. Het spreekuur in Stramproy is bedoeld voor de minder mobiele patiënten.

Heeft u een afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ, dan zal zij in de meeste gevallen uw consult telefonisch doen maar op gezette tijden is het bij haar ook mogelijk een afspraak op de praktijk in Stramproy te plannen.

Apotheek Service Punt

Het apotheek Service Punt van de doktersapotheek is deels gesloten maar wel telefonisch te bereiken. De doktersapotheek wilt uw medicatie zoveel mogelijk afleveren via de locker bij de ingang van de praktijk. Bij het gebruik van de locker zal u gevraagd worden naar uw mobiele nummer en uw e-mailadres. Afhalen aan de balie van de apotheek is dagelijks mogelijk tussen 16.30-17.30uur. In overleg kan de medicatie ook bezorgd worden.

Bloedprikken

Het bloedprikken vindt niet meer plaats in de huisartsenpraktijk maar in ‘de Zaal’ tegenover de ingang van de praktijk.
Bloedprikken kan ALLEEN op afspraak.
U kunt hiervoor bellen met de praktijk uitsluitend tussen 13.45-16.45 uur.
Er wordt iedere werkdag bloed geprikt tussen 7.55-8.45uur.

Top