Wijziging beleid apotheek

Feb
18

Per 17 februari 2021 zal er een wijziging zijn wat betreft het afleveren van de medicatie.  Alle medicatie zal middels de medicijnuitgifte-automaat verstrekt worden.

De medicatie zal 2 dagen na aanvraag voor u klaar liggen.

Er is ook weer een mogelijkheid tot afhalen. Het Apotheek servicepunt zal aan het eind van de dag geopend zijn tussen 16.30-17.30uur. Dit  om de doorloop in de huisartsenpraktijk tot een minimum te beperken. Ook geld er een maximum van 3 patiënten tegelijk in de praktijk. Tot 17.00uur vragen we om uw aanwezigheid te melden aan de balie bij de doktersassistente, na 17.00uur rekenen we op uw verantwoordelijkheid om de vastgestelde veiligheidsregels in acht te nemen.

In overleg met de huisartsen zijn alle patiënten met bekende correspondentiegegevens aangemeld voor deze medicijnuitgifte-automaat. Zodra de medicatie voor u klaarligt, krijgt u een SMS- of emailbericht met een afhaalcode. Deze afhaalcode is 48 uur geldig. Om zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van deze veilige service, vragen wij u de medicatie binnen 48 uur op te halen.

Indien u geen gebruik wilt maken van de uitgifte automaat, dan vragen wij u contact op te nemen met de DoktersApotheek 0495-584541 (Stramproy) of 085-9024490 (Heythuysen)

Alleen bij dwingende gezondheidsredenen kan de medicatie worden bezorgd.

 

Top