Herhaalrecepten

U kunt een herhaalrecept op verschillende wijzen aanvragen:

 • Herhaalservice: dit is voor u de gemakkelijkste manier. Uw medicijnen worden elke 3 maanden automatisch klaargemaakt door de apotheek en de apotheek stuurt u een bericht om te vermelden dat de medicijnen klaar zijn.  U hoeft dus zelf niets te ondernemen. Neemt u contact op met de apotheek om u voor deze service aan te melden.
 •  Via de receptenlijn : 0495-561454 keuze 2 Bij  het inspreken van de receptenlijn worden de volgende gegevens van u gevraagd: uw naam, uw geboortedatum, de betreffende medicatie, en het gebruik van de medicatie.
 • Via uw persoonlijk patiënten portal. Zie onderstaande voor uitleg over hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.
 • Via het deponeren van een etiket van een leeg medicijnendoosje in de brievenbus meteen rechts na de eerst deur bij de entree van onze praktijk in Stramproy.

Herhaalrecepten via Uw zorg online

Uw zorg online, hoe werkt het?

Met uw zorg online kunt u zelf een afspraak plannen bij uw huisarts ( i.v.m. corona nu niet mogelijk), uw chronische medicatie bij bestellen, of een vraag stellen via e-consult aan uw huisarts. Zonder tussenkomst van onze assistentes, op een moment dat het u zelf uitkomt. U moet zich hiervoor natuurlijk eerst registreren. Wij controleren uw identiteit en koppelen uw account aan de gegevens die wij in ons informatiesysteem hebben.

Registreren gaat als volgt:

Tablet of telefoon?
 1. Download de ‘Uw zorg online’ app met het logo hierboven.
 2. Zoek en kies ‘praktijk Stramproy-Ell
 3. Indien u nog geen account hebt, kies voor ‘registreer’ en volg de stappen
 4. Uw aanvraag voor een account komt in ons systeem binnen
 5. Na uw identiteit geverifieerd te hebben, zullen wij uw aanvraag accepteren
 6. U hebt nu een account. Vervolgens kunt u uw mobiele toestel koppelen aan uw account
 7. Als u wel al een account had kunt u na het downloaden van de ‘Uw zorg online’ app meteen kiezen voor het koppelen van uw mobiel toestel. U moet hiervoor eenmaal inloggen in uw account en vervolgens een toegangscode kiezen waarmee u in de toekomst uw app opent zonder inloggen.
Computer?
 1. Ga naar https://portaal-stramproy-ell.uwzorgonline.nl
 2. Kies voor ‘account aanmaken’ en vul de gevraagde gegevens in.
 3. Uw aanvraag komt bij ons binnen en na uw identiteit geverifieerd te hebben, zullen wij uw account koppelen aan uw gegevens in ons systeem.
 4. Nu kunt u inloggen en gebruik maken van de mogelijkheden van het portaal.
 5. Indien u het handiger vindt, kunt u ook de app downloaden. Zie ook hierboven.
Top