Logo-Stramproy-Ell-Huisartsen

Karel Doormanstraat 8

6039 AT

0495-561454

Bij spoed toets 1

Overige spreekuren en verrichtingen

Overige spreekuren en verrichtingen

Onze praktijkondersteuners somatiek bieden zorg en ondersteuning aan chronisch zieken en ouderen. Bijvoorbeeld diabetes, astma, longziekten en hart-en vaatziekten.

 

Onze praktijkondersteuner GGZ biedt behandeling, ondersteuning en begeleiding aan patiënten met psychische klachten.

 

In het spreekuur van de assistente kunt u voor diverse verrichtingen terecht zoals bijvoorbeeld het opmeten van de bloeddruk,  ECG maken, een uitstrijkje, wratten aanstippen, oren uitspuiten en urineonderzoek.

 

Dietiste Claudia Christiaens is in de praktijk werkzaam op de vrijdag.

Zij beheert en plant haar eigen agenda.

Contactgegevens:
info@claudiachristiaens.nl

www.claudiachristiaens.nl
06-19106989

De praktijkondersteuner GGZ jeugd is een middag in de week aanwezig vanuit Centrum Jeugd en Gezin. Zij biedt behandeling, ondersteuning en begeleiding aan jeugdigen met psychische klachten maar helpt ook ouders bij bijvoorbeeld opvoedkundige vragen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de assistente.

Stramproy: 
Van maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om bloed te prikken in de zaal in Stramproy (ingang aan de achterzijde, recht tegenover de ingang van de huisartsenpraktijk). U kunt hier zonder afspraak terecht van 08.00 uur tot 08.30 uur. 
Let op: het is enkel mogelijk om bloed te prikken met een lab-formulier van SJG Weert. Met labformulieren van andere ziekenhuizen kunt rechtstreeks bij het betreffende ziekenhuis of rechtstreeks bij SJG Weert terecht.   

Ell: 
Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u in de praktijk in Ell bloed prikken. U kunt hier zonder afspraak terecht van 08.00 uur tot 08.30 uur. Let op: het is enkel mogelijk om bloed te prikken met een lab-formulier van SJG Weert. Met labformulieren van andere ziekenhuizen kunt rechtstreeks bij het betreffende ziekenhuis of rechtstreeks bij SJG Weert terecht.  

Metingen huisarts
Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud