Logo-Stramproy-Ell-Huisartsen

Karel Doormanstraat 8

6039 AT

0495-561454

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Erik Dekker consult

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar op de volgende tijden: 08.00 uur – 09.45 uur, 10.15 uur – 12.00 uur, 14.00 uur – 16.45 uur.

U kunt zelf een afspraak inplannen via het patiënten portaal bij een arts of praktijkondersteuner naar keuze op de locatie Stramproy. Ook bij de assistente kunt u via het portaal uw afspraak inplannen.  Wilt u graag een afspraak inplannen op d locatie Ell? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Om de ernst van uw klachten te beoordelen zal de assistente u een aantal vragen stellen om te achterhalen of uw klacht acuut gezien moet worden of dat deze later in de week ingepland kan worden. Wij verzoeken u om deze vragen zo kort en duidelijk mogelijk te beantwoorden zodat onze assistente uw verzoek zo goed en snel mogelijk kan afhandelen om wachttijden aan de telefoon te voorkomen.

 

De assistente maakt voor u een afspraak op het spreekuur. De huisarts heeft 15 minuten de tijd om uw klacht te behandelen. Dit is te kort om meerdere klachten of complexe problemen te bespreken. Om uitloop van het spreekuur en de wachttijd van andere patiënten te beperken, verzoeken wij u om dan voor een dubbel consult te vragen zodat de huisarts langer de tijd voor u heeft.

 

Middels het e-consult kunt u niet spoedeisende vragen stellen aan een huisarts naar keuze.

 

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen regelt de assistente dat uw huisarts een visite bij u aflegt. Omdat er zich in de huisartsenpraktijk vaak onverwachte situaties voordoen. Is het niet mogelijk om een exact tijdstip aan te geven waarop de huisarts bij u thuis zal komen.

Voor een visite voor dezelfde dag verzoeken wij u te bellen voor 10.00 uur.

Bij urgente zaken kunt u uiteraard ook op andere tijdstippen bellen!

Bij het vermoeden van een levensbedreigende situatie bel: 112

Als u het vermoeden heeft dat er sprake is van een spoedeisende situatie, waarvoor direct medische hulp noodzakelijk is, dan belt u met de spoedlijn: 0495-561454 en toets 1.

Dit nummer wordt direct opgenomen en de assistente zal met u bespreken of het nodig is dat u meteen naar de praktijk komt, er direct een huisarts naar u toe moet komen of dat er een ambulance aangestuurd wordt.

 
Translate »

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud